Kontaktirajte nas i biće nam zadovoljstvo da učinimo da eksterijer Vašeg doma zasija novim sjajem.

Kontaktirajte nas

Ono što će ostaviti prvi i najjači utisak kada posetilac priđe Vašoj kući, biće ograda i kapija. Pobrinite se da se Vaša ograda, pored funkcionalnosti, odlikuje i čistom estetikom.

Ograde i balustrade koje proizvodimo su ručno rađene i garantuju kvalitet. Karakteriše ih izdržljivost, dugotrajnost, sigurnost, jednostavnost održavanja, privatnost, isplativost i povoljna cena.

Sa oko 50 izuzetnih proizvoda iz palete ograde i balustrade, možete ograditi dvorišta, vrtove, terase, stepeništa na stambenim i poslovnim objektima.

Naši saradnici će Vam pomoći da odaberete proizvod koji najviše odgovara Vašim preferencijama.

Po dogovoru sa Vama vršimo prevoz i montažu.

Okapnice za zidove i parapete imaju zaštitnu i dekorativnu ulogu. Pored toga što čine da vaš zid ili parapet izgleda elegantno, štiti ga od atmosferskih uticaja i podlivanja vode na temelje.

U našem asortimanu se mogu pronaći okapnice različitih dimenzija i oblika. U zavisnosti od Vašeg ukusa i debljine Vašeg temelja, možete izabrati okapnice koje će Vam savršeno odgovarati.

Ako su Vam potrebni završni elementi, kako bi Vaši stubovi dobili na estetici i eleganciji, preporučujemo Vam kape za betonske stubove. Najfinije obrađeni materijali, garantuju kvalitet i otpornost na atmosferske uticaje.
Ako želite da cveće u vašem dvorištu dođe do izražaja, preporučujemo Vam efektne klasične žardinjere. Ovim žardinjerama možete da dekorišete svoje terase, dvorišta, staze… Takođe, mogu da budu i dobro rešenje za definisanje prostora u baštama kafića. Kao i svi naši proizvodi, izrađene su od najkvalitetnijeg betona i mogu stajati napolju tokom cele godine, uprkos vremesnkim nepogodama.

Etno žardinjere iz našeg asortimana, oplemeniće Vaše dvorište u duhu tradicije. Žardinjere u obliku pletene korpe, rustičnih pehara i labuda, odlično će se uklopiti i sa proizvodima modernog dizajna. Postojane i otporne, mogu da krase Vaše dvorište tokom cele godine.

Savršeno mesto za uživanje i opuštanje u vašem dvorištu, svakako je letnjikovac. To je mesto gde ćete provoditi najviše vremena u toplim, letnjim mesecima. Izrađuje se od ukrasnih betonskih stubova povezanih lučnim portalima, klasičnog dizajna sa rustičnim elementima i savršeno se uklapa u prirodno okruženje. Niskonaponske svetiljke sa unutrašnje strane, obezbediće Vam suptilno svetlo u večernjim časovima. Napravljeni od visokokvalitetnog betona, decenijama odolevaju zubu vremena, uprkos vremeskim nepogodama. Prevoz i montaža, vrše se prema dogovoru.
Ako Vam je potreban nameštaj za otvoren prostor, koji je elegantan i lako se održava, baštenska garnitura od betona zadovoljiće sve vaše zahteve i očekivanja. Prefinjeni izgled i elegantne linije, oplemeniće Vaše dvorište. Baštenske garniture se lako montiraju, a veoma su izdržljive, pa odolevaju svim vremenskim uslovima. Ako se odlučite za neku od naših baštenskih garnitura, garantujemo Vam da ulažete u trajne komade nameštaja za otvoren prostor.
Vaše dvorište može postati pravi Edemski vrt uz baštenski dekor i skulpture popularnih oblika i različitih motiva. Lav koji čuva Vaše dvorište ili lepa Venera koja ga krasi, bez sumnje će svojom gracioznošću doprineti ambijentu u vašem otvorenom prostoru.
Ukrasne česme su praktične, a oplemenjuju dvorišni prostor. Iz našeg širokog asortimana česmi, možete izabrati česmu kao zidni izvor, stojeću česmu koja podseca na klesani kamen ili malu starinsku česmu. Svaka od njih je otporna na sve vremenske uslove i nije potrebna dodatna zaštita. Izrađene su tako što u središnjem delu imaju ulivenu vodovodnu cev i jednostavan priključak za vodu. Za odvod se koristi spiralno crevo, kao za sudoperu.
Velika zidna česma se kači tiplovima velike jačine i dodatno oslanja na sopstvenu stopu.
Dovod vode je direktno iz zida, a odvod se može izvesti iz poda ili zida.
Male zidne česme se kače tiplovima koje kupac dobija prilikom kupovine.
Dovod i odvod vode za male zidne česme je u zidu.
Fontane iz naše palete proizvoda, imaju sopstvene pumpe za vodu i za njih Vam nije potreban poseban dovod ili odvod vode. A savršeno će upotpuniti vašu dvorišnu oazu. Umirujući zvuk proticanja vode, doprineće atmosferi Vašeg mesta za odmor.
Uokvirite Vašu terasu, stazu ili ulaz lampionima i učinite Vaš pejzaž elegantnijim. Pored toga što će biti prelep ukras u Vašem dvorištu, osvetliće Vaše večeri i učiniće Vam boravak u prirodi prijatnijim.
Izrađeni su od najkvalitetnijeg betona, sa armaturom. Veoma su otporni na sve vremenske prilike.
Osvežite i oplemenite Vašu fasadu, ukrasima za fasadu. Različiti rustični oblici učiniće vašu fasadu efektnijom.

Vrhunski kvalitet uz povoljne cene!

Odlukom da postanete naš klijent, učinićete pravu stvar za Vas i Vaše okruženje. Dobijate vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni i dvorište o kakvom ste maštali.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas i biće nam zadovoljstvo da učinimo da eksterijer Vašeg doma zasija novim sjajem.